Bands

Tentfeesten, festivals, rock-kroegen, bruiloften

Royal Beat weet als geen ander de grootste danceknallers te brengen met de energie van een live-band. Maar zeker niet alleen dance, ook de vetste stadionrock, Nederlandstalige meebrullers, de nieuwste pophits en hiphop komen voorbij. Met CO2 Kanonnen, confetti douches en een arsenaal aan ijzersterke medleys stormen ze iedere zaal, tent en festivalweide omver.

Royal Beat bestaat uit een zes frisse muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend binnen de entertainment industrie. Ze zijn innovatief, uniek en professioneel en staan garant voor een onvergetelijke belevenis!

Chapter7 is de doorstart van het opgeheven Mur-Dog. Met deze band is veel podium ervaring opgedaan: o.a. 013 (Tilburg), Paard van Troje (Den Haag), Cult en Tumult Festival (Veldhoven) Bevrijdingspop (Tilburg), support Jaya the Cat (USA) en Sayowa (Brazilië). Chapter7 is "up and running" om dit succes te overtreffen!


De sound van Chapter7 laat zich het best omschrijven als rauwe, right in your face, stevige rock met catchy hooks. Invloeden van Stone Sour, Black Stone Cherry, Three Days Grace en Puddle of Mudd zijn duidelijk hoorbaar.

Wat heb je nodig als je een feest geeft? Een zaal vol dansende mensen natuurlijk! En dat is nou precies wat Cherry & the Sugarstuds voor je gaan regelen.

Wil je funkclassics, geen probleem. Wil je hiphop, dan krijg je hiphop! Wil je oldschool 90's dance of juist de nieuwste hits? Precies! En mocht je alsnog speciale wensen hebben, geef ze vooral door, de band zorgt ervoor dat de muziek perfect aansluit bij iedere gelegenheid.


Cherry & the Sugarstuds bestaat uit zes jonge, professionele muzikanten, afgestudeerd aan de Rockacademie. Allen hebben hun sporen op zowel binnen - als buitenlandse podia ruimschoots verdiend en staan garant voor muzikaliteit en entertainment tot in de puntjes. Je hoeft niet bang te zijn voor oubolligheid. Hip, funky & sexy is het devies!


Van Groningen tot Marrakech vloog het dak er al af, wanneer is die van jou aan de beurt?!